30 jaar Music Meeting

Op zondag 1 december is de verkoop gestart van Early Bird-tickets voor de 30e Music Meeting. De hele maand december kunnen bezoekers tegen een gereduceerde prijs passe-partouts kopen voor het internationaal muziekfestival, dat volgend jaar opnieuw plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend (7, 8 en 9 juni) in Park Brakkenstein te Nijmegen.

GV_

Foto: Gerard Verschooten

In 2014 bestaat Music Meeting bestaat 30 jaar, en dat wordt gevierd. Bij Music Meeting vind je muziek die je zelden ziet. De afgelopen decennia presenteerde het festival naast talloze – in Europa – nog onbekende talenten ook wereldsterren als Youssou N’Dour en Nusrat Fateh Ali Khan (de inmiddels overleden Pakistaanse qawwali-ster).
Music Meeting dateert al van 1985. Tot en met 2003 werd Music Meeting in het eerste weekend van november gehouden in Concertgebouw de Vereeniging en de Stadsschouwburg in Nijmegen. Sinds 2004 wordt het festival in Park Brakkenstein gehouden, en sinds 2006 vindt Music Meeting plaats tijdens het Pinksterweekend.
In 2013 is Music Meeting door het toonaangevende Engelse magazine Songlines verkozen tot een van de 25 beste internationale muziekfestivals wereldwijd.

Scroll naar boven