Affiche Dranouter–Bad 2011 compleet

Donderdag 28 april gaat de tweede editie van Dranouter-Bad, hét belevingsfestival voor mensen met een beperking, van start. Zij vormen de voornaamste doelgroep, maar iedereen is welkom. Bezoekers worden verwacht vanaf 10.00 uur aan het strand van De Panne!

De organisatie van de festivals Dranouter en Dranouter aan Zee brengt op deze dag weer een gevarieerd programma. Janez Detd Circo, Gorki, The Sunsets en Sylver waren al aangekondigd, maar daar voegen zich nu ook de namen van Christoff & Lindsay en Il Sogno Particolare bij. Laatstgenoemde is het muziekensemble van De Lovie. Samen met drie begeleiders dromen vier mensen met een verstandelijke beperking van een gevarieerd programma van hitgevoelige nummers, folksongs en eigen composities. Vorig jaar schitterenden ze met Willem Vermandere op het podium. Dit jaar is er een unieke samenwerking met Imperior de Percusion. Een sterk percussiegroep met al heel wat mooie realisaties op hun palmares.

Er is ook weer een gevarieerd nevenprogramma. Zo is er Cirq Civil, een komisch politieduo op stelten dat de bezoekers bij de neus neemt. Diverse scholen en studenten zijn intussen aan de slag om workshops in elkaar te zetten, zodat Dranouter Bad niet alleen een muzikaal gezien interessant wordt. ‘ Niet alleen cultuur beleven maar zelf cultuur maken! ‘

Tickets kunnen worden aangekocht via de website www.dranouterbad.be
Deze kosten € 20 per persoon, maar vanaf 10 personen zijn er aanlokkelijke groepskortingen te verkrijgen.

Scroll naar boven