Alweer een nieuwe cd van Sido Martens

Medio juli van dit jaar verscheen de cd Monomaan van Sido Martens (nog steeds te bestellen natuurlijk), maar nu staat alweer de volgende uitgave te wachten op uitgave. De liedjes blijven komen bij de bijna zeventigjarige zanger-liedschrijver. Marketingtechnisch gezien geen verstandige zet, maar voor de liefhebbers van het betere Nederlandse lied een cadeautje.
Nu is het zo dat Sido Martens zijn werk al jarenlang in eigen beheer uitgeeft (een enkele uitzondering daargelaten). Het betreft steeds een gelimiteerde oplage, waar de liefhebbers als de kippen bij zijn. Op de nieuwe (nog titelloze) cd komen vijftien nummers, die in een verpakking worden geleverd die aansluit bij Monomaan.
De oplage van de nieuwe cd wordt afgestemd op het aantal vooruitbestellingen, om niet het risico te lopen met een te grote stapel te blijven zitten. Dus: grijp je kans, steun de muzikant en word de trotse bezitter van een unieke cd door een bedrag van € 17,50 (€ 15,00 voor de cd en € 2,50 als bijdrage in de verzendkosten) over te maken op banknummer NL95KNAB0256423806 ten name van S. Martens, Leeuwarden.

Scroll naar boven