Crowdfunding 2e cd Haytham Safia Qu4rtet

Het Haytham Safia Qu4rtet bestaat uit twee Westerse vrouwen en twee mannen uit het Oosten: Haytham Safia (u’d, composities), Hanneke Ramselaar (hobo, althobo, arrangementen), Eva van de Poll (cello) en Osama Meleegi (percussie).

Haytham Safia_Quartet

Ze zijn geboren in atheïstische, katholieke, joodse en moslimfamilies, in dorpen en steden in drie werelddelen, spreken verschillende talen en zijn opgegroeid met Arabische, Afrikaanse en Europese muziek. Maar wat hen bindt is dat we alle vier gepassioneerde musici zijn, die elkaar in hun waarde laten en samen tot iets unieks komen dat meer is dan de som der delen.
Om hun tweede CD Fresh Moods te realiseren, hebben de muzikanten nog een aanvullend budget nodig, dat ze via Voor de Kunst bijeen proberen te krijgen. De composities, arrangementen, repetities en opnamen zijn al klaar. Wat nu nog moet gebeuren is het mixen en masteren van de opnamen, het persen van de CD en het ontwerpen en drukken van het CD-hoesje. Met een bijdrage vanaf € 20,00 verzekert u zich van een exemplaar van Fresh Moods voordat-ie in de winkel ligt! Voor een groter bedrag is er nog meer mogelijk, zoals een privéles of een concert in uw huis of buurt.

Er is een facebookpagina, en een youtube-kanaal.
De eerste CD van het Haytham Safia Qu4rtet is te beluisteren op Bandcamp.

Scroll naar boven