Derde EP van Kashmere Hakim

Na The hillsinger en Travellin’ man komt de Amsterdamse singer/songwriter Kashmere Hakim met een derde EP, die op 27 september onder de titel Hope is He{Art} om 13.00 uur ’s middags ten doop zal worden gehouden in de hoofdstedelijke Outside Art Gallery. De zeer getalenteerde zanger/liedschrijver met Marokkaanse achtergrond brengt de muziek opnieuw in eigen beheer uit.

Kashmere Hakim

De EP bevat vier nummers, geïnspireerd door Kashmere Hakim’s persoonlijke verhaal, en is een aanstekelijke mix van toegankelijke folky muziek en emotionele openhartigheid. Kashmere Hakim heeft meerdere inspiratiebronnen: naast muziek houdt hij zich bezig met poëzie, kunst en architectuur. Op de foto zie je ook het een en ander van zijn kunstuitingen. Alle foto’s voor de EP zijn geschoten door Mous Lamrabat in de ateliers van het Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam. Hakim’s verhaal over deze locatie gaat worden verteld tijdens de release. Niet voor niets vindt de presentatie plaats in een kunstgalerij.

“Ik heb besloten om deze EP Hope is He{Art} te noemen, omdat ik echt in de kracht van dromen en hopen geloof voor een positieve verandering. Of het nu muziek, kunst of architectuur is. Voor mij is het allemaal hetzelfde. Alles is ruimtegerelateerd. Alles vertelt je een verhaal. Dit alles maakt van mij simpelweg gewoon een verhalenverteller. Eéntje die je wil laten horen, zien en voelen wat de realiteit van het leven is.”

Hope is He{Art} zal worden gepresenteerd op 27 september, en gaat samen met een exclusieve expositie van Hakim’s illustratieve artwork.
27 september van 13:00 tot 15:00 uur in Amsterdam Outside Art gallery (naast Hermitage), Nieuwe Keizersgracht 1A.

Scroll naar boven