Geld terug op uw kaarten voor Dranouter!

Dranouter kortingactie

New Folk Sounds mag aan donateurs die het Dranouterfestival bezoeken 4 x  € 25,00 korting geven. Wilt u in aanmerking komen? Stuur ons een mail met onderwerp “Dranouter actie”. In de tekst noteert u uw naam, adres, woonplaats + bankrekeningnummer en vermeld ook het soort kaart dat u gekocht heeft.

Stuur de mail uiterlijk 5 augustus naar:
Het lot bepaalt 4 winnaars, Zij ontvangen elk € 25,00 retour op hun bankrekening.
Nog geen donateur? U bent donateur al vanaf € 10,00!

Dranouter Festival 3, 4 en 5 augustus, België

De 38ste editie van Dranouter festival, een nieuwe uitdagende affiche, opnieuw een verrassingspodium, nieuwe milieu-uitdagingen, sfeervolle terreinaankleding, ruim aanbod straattheater en kinderanimatie en dat alles op een prachtige locatie, tussen de heuvels in Dranouter!

Gastprogrammator dit jaar is niemand minder dan Kadril. Niet alleen hun artistieke verdienste maar ook hun visie rond de toekomst van traditionele muziek heeft ons overtuigd om hen te laten meedenken rond de programmatie. Headliners zijn o.a. Seasick Steve, The Waterboys, Goran Bregovic with the wedding and funeral band, Bart Peeters, Absynthe Minded, Sergent Garcia, Tinariwen, Levellers, Bellowhead en nog veel meer moois is te vinden op www.festivaldranouter.be

Scroll naar boven