Galjaard & Wiering bij Rockinggoodfolk


Prachtige zang en originele gitaarklanken van Roos Galjaard gecombineerd met de cello van Sebastiaan Wiering. Hun mooie samenspel en de verfrissende interpretaties geven alle ruimte aan de warme gitaarklanken. Maar ook aan de zuivere en krachtige zangstem van Roos Galjaard en de meeslepende diepte van de cello van Sebastiaan Wiering.
Begonnen in Gouda als straatmuzikant heeft zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Roos is een singer-songwriter met eigen werk, waarin ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzondere eigen stijl weet te smeden.
Eerder bracht Roos 3 cd’s uit met haar band Gather Roses en één soloalbum. Sinds 2011 treedt ze op met cellist en zanger Sebastiaan Wiering (onder andere VENcE, Swinder en Kinetophone) in binnen- en buitenland. Zo speelden zij in augustus 2012 en 2015 op het singer-songwriterfestival in Kopenhagen en in mei 2013 op het melodicafestival in Aarhus, Denemarken.
Regelmatig spelen zij op festivals (zoals Noordfolk, Folk in de Walden) en in theatertjes en huiskamers, waarbij ook de mooie teksten volledig tot hun recht komen.

 

Zondag 24 maart 2019
Aanvang 14:30, zaal open 13:30
Entree in voorverkoop € 10, aan de deur € 12,50
Kaartjes bestellen via www.rockinggoodfolk.nl of de ticketlijn op 06 39391954.
Lokatie: De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, 9951 BS Winsum. Bushalte naast de deur, treinstation op loopafstand.

 

 

Scroll naar boven