Gratis kaarten Luka Bloom, Paradiso, za 23 juni

New Folk Sounds pakt weer uit!  Dit keer voor alle lezers van New Folk Sounds online!

2 x 2 gratis kaarten te winnen (door loting) voor Luka Bloom, volgende week zaterdag in Paradiso.
Meeloten is heel simpel: Stuur ons uiterlijk woensdag 20 juni een mail met uw naam en volledige adres. U krijgt bericht als u gewonnen heeft.
 
De 2 winnaars mogen dus 1 gast gratis meenemen, de winnaars ontvangen zelf ook 1 exemplaar van het nieuwe album This New Morning van Luka Bloom cadeau!
 
HOOFDPROGRAMMA 20.30 UUR
VOORPROGRAMMA 19.30 UUR
ZAAL OPEN 19.00 UUR
 
This New Morning is alweer het twaalfde studioalbum van singer-songwriter Luka Bloom. Het is de opvolger van ‘Eleven Songs’ dat in 2008 verscheen. ‘This New Morning’ is vorig jaar tijdens de tournee ontstaan. Bloom bezocht Europa en ging zelfs naar Australië, om daar drie weken lang voor de Dalai Lama op te treden. Tegen het einde van 2011 had Bloom ongeveer twintig nummers geschreven. Samen met Brian Masterson, die al meer dan dertig jaar Luka’s producer is, werkte hij de nummers uit tot een mooi en groot geheel. Op het album hebben gastartiesten als Glen Hansard (The Frames), Steve Cooney en Eimear Quinn hun bijdrage geleverd.
 
(Het gaat om het verplaatste concert van 23 maart. Reeds gekochte kaartjes voor 23 maart blijven geldig of kunnen worden teruggebracht naar het voorverkoopadres waar ze gekocht zijn.)
Scroll naar boven