Music Meeting Vrijkaarten

Verrassing en ontdekking, dat zijn de levensaderen van muziekfestival Music Meeting, met nieuwsgierigheid als stuwende kracht. Verschillende internationale artiesten, waaronder Gary Lucas, Hazmat Modine en Thione Seck, zullen dit jaar het festival aan doen. Music Meeting biedt ook akoestische sessies, masterclasses, workshops, films, crossoverprojecten en kinderactiviteiten.

Tijdens het festival is de sfeer ontspannen, zomers en feestelijk te noemen. Doordat Music Meeting een openluchtfestival is, is er genoeg gelegenheid om tussen de concerten door in het gras te liggen en te genieten van een hapje en een drankje.  Door de toegankelijke sfeer van het festival en het veelzijdige muziekaanbod is Music Meeting een unieke ervaring die je niet wilt missen!

En daarom geven Music Meeting en New Folk Sounds 4 x 2 vrijkaarten weg voor het komende festival!!

Op 11, 12 en 13 juni staat het Park Brakkenstein weer op z’n kop. Dat is al snel en daarom organiseren we een klikrace! Alle muizen klaar voor de start?
De dubbele vrijkaarten gaan naar de eerste 4 bofkonten die reageren op de dit bericht (Music Meeting Vrijkaarten) op de New Folk Sounds-website.

Let op: de klok loopt vanaf woensdag 1 juni a.s. om 20:00 uur!

We sturen de e-mailadressen van de blije winnaars door naar de organisatie van de Music Meeting.

Festivalpprogramma en meer info: ☞ www.musicmeeting.nl

© Foto: Daan van Os

17 Reacties
 1. Dorothé Kampschreur
 2. peter
  • Dorothé Kampschreur
   • Jan Viool
  • Jan Viool
 3. Michiel
  • Jan Viool
 4. Anders wij 2 wel ;-))
 5. Michiel
 6. Anders wij 2 wel ;-))
  • Jan Viool
 7. Jolanda van der Krabben
 8. Errol
 9. Michiel
 10. Michiel
 11. Jan Viool
 12. peter