Nieuw luisterpodium in Niel

De kans is groter dat je een sluiting van een folk-of luisterpodium kan vermelden, in plaats van een start. Toch meldt programmeur Jan Janssen van De Brauerij het volgende:

Real Roots Cafe-Live levert een bijdrage aan het opzetten van het duurzaam, financieel gezond, kleinschalig muziekpodium De Brauerij. Dat is gevestigd in een nostalgische locatie in het nog onbekende Duitse dorp Niel, ongeveer 12 km van Nijmegen en Kleve. De locatie bevindt zich tegenover de kerk, in een monumentale boerderij en beschikt over een keurig ingerichte ruimte met uitzicht op een prachtige tuin. De gerenoveerde boerderij is gebouwd rond 1900 en staat te pronken op een terp.

De Brauerij biedt plaats aan maximaal 50 luisterende muziekliefhebbers. Het richt zich op live-muziekliefhebbers die zittend (theater setting), in een ontspannen sfeer en smaakvolle omgeving, van semi-akoestische muziek willen komen genieten. De intieme luisterconcerten zijn gebeurtenissen en creëren een bijzondere wisselwerking tussen artiest en publiek. De Brauerij gaat ervan uit dat zowel binnen- en buitenlandse artiesten graag komen optreden. De Brauerij streeft er naar om dit één tot twee keer in de maand te doen. De dagen en tijden waaraan wij denken zijn de of vrijdag, zaterdag avonden om 20:00 uur en zondag namiddagen om 15:00 uur.

Een voorlopig programma:
zondag 14 januari – Timo de Jong
vrijdag 23 februari – Bad Temper Joe
zondag 3 maart – Ashtyn Barbaree
zaterdag 16 maart – Nienke Dingemans
zondag 7 april – Sem Jansen & Leif de Leeuw
zondag 21 april – Ted Russell Kamp
zaterdag 18 mei – Sean Webster
vrijdag 24 mei – Nathan Bell
zondag 23 juni – Robin Borneman
zondag 14 juli – Ralf de Jong

Gaat dat zien!

Scroll naar boven