Nieuwe website, lekker snuffelen!

Nieuwjpg

NieuwjpgAlle inhoud van de oude website hebben we meegenomen naar ons nieuwe onderkomen. Wel hebben we hier en daar luisterlinks, cd-hoezen etc. toegevoegd. De weg vinden naar al dat moois hebben we makkelijker gemaakt.

Helemaal bovenaan vindt u de links naar informatiepagina’s en het zoekvak.
Onder de kop vindt u een rij tabs naar alle rubrieken. Daar staat -heel nostalgisch- het overzicht van de papieren covers, met inhoudsopgave: Magazine 1977-2011

Langere artikelen en cd-recensies hebben een prominente plaats gekregen op de startpagina in het blauwe blok: vijf meest recente artikelen en Focus-cd’s.

Dan zijn er drie hoofdblokken op de startpagina. Waarvan een vast blok met de laatste artikelen en twee wisselblokken, met series en een hoofdrubriek.
Deze laatste twee blokken bevatten telkens andere artikelen en zullen van tijd tot tijd geheel worden vervangen door nieuwe series en seizoensgebonden informatie: in het zomerseizoen vindt u daar bijvoorbeeld alle festivalinformatie.

In de brede zijbalk verzamelen we de nieuwsberichten en overige wetenswaardigheden.

Onderaan elk individueel bericht proberen we nog even uw nieuwsgierigheid te wekken door een aantal ‘vergelijkbare berichten‘ aan te bieden.

Dat zijn de belangrijkste wegwijzers. De rest mag u helemaal zelf ontdekken! Wij  hopen dat u steeds weer komt rondsnuffelen op de website en elke keer weer wat nieuws ontdekt tussen de inmiddels meer dan 600 berichten.

Wilt u ons steunen of als podium gebruiken?

Als u iets mist of u stuit op een probleem laat dat even weten via:

 

Scroll naar boven