Feest van de Folk in Leuven op 17 april 2010

Een nyckelharpaorkest, een doedelzakfanfare en een levend klavier: het zijn maar enkele van de opmerkelijke muzikale acts die op zaterdag 17 april 2010 het stadscentrum van Leuven zullen kleuren ter gelegenheid van het startevenement van het Feest van de Folk.

Goesting!
Van 17 april tot 1 mei 2010 is Muziekmozaïek al aan de negende editie van het Feest van de Folk toe, dit keer in het thema Goesting!, meteen ook het thema van de Week van de Amateurkunsten. Gedurende twee weken worden in heel Vlaanderen en Brussel tientallen folkactiviteiten opgezet door diverse organisatoren.

Het Feest van de Folk wordt in 2010 op gang geschoten met een groot evenement op zaterdag 17 april, in Leuven deze keer – nadat Gent in 2008 (voor Trottoir Fanfaar) en Antwerpen in 2009 (voor Changer!) al gaststeden waren.
Muziekmozaïek gaat voor het startevenement van het Feest van de Folk 2010 scheep met de jonge vereniging Folk in Leuven, organisator van bals, concertjes en samenspelsessies maar voor de gelegenheid, op 17 april 2010, medecoördinator van een evenement dat de hele binnenstad van Leuven op folky stelten zal zetten.

Voor een overzicht van alle activiteiten kun je een kijkje nemen op www.feestvandefolk.be

Scroll naar boven