Parkfest, de Folkwoods revival

Parkfest

Parkfest is het nieuwe (folk)muziekfestival, op 7-8-9-10 augustus in het Philips de Jonghpark in Eindhoven, de opvolger van het gestrande Folkwoods.

Parkfest profileert zich als een evenement voor alle leeftijden. Dat tracht men te bewerkstelligen door meerdere podia en een dansvloer, een goede bar met verschillende bieren op de tap en fles en natuurlijk een ruime keus uit fris en sap, een mooi en divers muziekprogramma met oude bekenden, nieuw talent en verrassingen van over de grenzen, een festivalmarkt met cd’s, kleding & instrumenten, danslessen en muzikantenworkshops, een aparte sessietent voor sessiespelers (en publiek!) en bijhorende instrumentenbewaarservice, een uitgebreide catering met vele verschillende eetkraampjes, een festivalcamping met warme douches en goed sanitair, een rolstoeltoegankelijk terrein en camping, een ontbijtservice, een kampwinkel, een kinderprogramma, een gezellige sfeer, voor zowel jongeren, oudere jongeren als jongere ouderen.

Programma
Onder de reeds gecontracteerde artiesten bevinden zich namen als Ad van Meurs, Gonnagles, Vandiekomsa, Naragonia, The Henry Girls, Marike Jager, Lirio, Sido Martens, De Vliering El Peppah en King Dalton. Veel Nederlandse muzikanten dus, en dat is een mooie insteek. King Dalton is een Belgische band met in de gelederen de gebroeders De Meester (AedO) en Jorunn Bauweraerts (Laïs).

Kaartverkoop
Festivalkaarten voor het hele weekend en de losse dagkaarten zijn inmiddels in de verkoop. Toegang tot camping en toegang tot festivalterrein zijn losgekoppeld. Met de nieuwe terreinindeling wordt de camping kleiner dan bij Folkwoods en bestaat er een kans dat het uitverkocht gaat raken. Voor een heel weekend kamperen en festival vieren zijn een festivalweekendkaart én een campingkaart vereist. Dagkaarten geven geen toegang tot de camping.
De voorverkoop loopt grotendeels via de webwinkel op www.folkproject.nl/webwinkel .

Het volledige programma van Parkfest is te vinden op de website www.parkfest.nl

Parkfest2

Scroll naar boven