Peter Beeker brengt soundtrack Zwart water uit

Op 1 december verscheen de soundtrack Zwart water van Peter Beeker. Deze is gratis te downloaden op www.peterbleeker.nl. Peter schreef de soundtrack voor de gelijknamige toneelthriller Zwart water van Toneelgroep Maastricht. Tijdens de voorstellingen, die tot en met 30 december te zien zijn in Emmaus, voormalig Trappistenklooster in Tegelen, maakt Beeker deel uit van de voorstelling, waarbij hij de nummers live ten gehore brengt.
In de voorsteling Zwart water wordt het verhaal van David verteld. Na een uit de hand gelopen overval op een campingwinkel wordt hij, ver weg van zijn vrienden en Venlo, in een zorgboerderij geplaatst. Hij maakt een nieuwe start bij een nieuw gezin en ontmoet daar Nina, een jong meisje dat hem begrijpt. Totdat zijn oude vrienden verhaal komen halen en de hel losbreekt. Onder dreiging van geweld moet David kiezen: voor zijn nieuwe leven of voor dat waar hij vandaan komt.
Filmmaker Pieter Kuijpers maakt met Zwart water zijn toneeldebuut. Huisschrijver Frans Pollux heeft de tekst geschreven op basis van zijn novelle Dat je stil blijft staan.

Voor het nummer Tijgers werd een videoclip gemaakt, met hoofdrollen voor acteurs Mark Lindeman en Renee de Graaff. De clip is hieronder te bekijken.

Scroll naar boven