Sandy Denny 19-cd box

Het kan altijd nog completer. In november verschijnt er een 19-cd box van Sandy Denny, overigens in een zeer gelimiteerde oplage. Platenmaatschappij Universal geeft aan dat elf van die cd’s worden gevuld met de complete studio-opnames van Sandy, in samenwerking met Alex Campbell, Johnny Silvo, Fotheringay, Strawbs, Fairport Convention, en solomateriaal met bonustracks – outtakes, demos en live opnames.

Er zijn acht cd’s met bonus materiaal – niet eerder uitgegeven nummers, demo’s, onuitgegeven BBC opnames, akoestische versies en zeldzame radio interviews. Zelfs het legendarische, lang verloren gewaande Lord Bateman zit erbij. Dit alles wordt begeleid door een 72 pagina’s tellend boek, met zo’n 100 zeldzame foto’s. Voor de echte diehard fan zijn er memoralia zoals briefkaarten en een kopie van het aankoopbewijs van Sandy’s eerste piano.

De verkoopprijs zal waarschijnlijk komen te liggen rond de 150 Britse ponden. Een flinke som geld,maar dan heb je ook wat.
Er is een officiële website www.sandydenny.org.uk waar je jezelf op een mailinglijst kunt zetten om updates te krijgen over de box, en waar je gedetailleerdere informatie kunt vinden.

1 Reactie
  1. Rob van Niele