Sido Martens zoekt adoptiefouders

Voor zijn nieuwe cd Suikerhard & bitterzoet, die komend voorjaar zal verschijnen, zoekt zanger/ multi-instrumentalist Sido Martens een vijftiental mensen die hem financieel willen ondersteunen. Daarvoor heeft de eigenzinnige troubadour een originele vorm bedacht.

Sido: Liedjes zijn als kinderen, op enig moment gaan ze de wijde wereld in en zijn ze weg. Bezorgd vraag je je af of ze wel goed terecht zullen komen. Bij leuke, muzikale gastouders of in een fijn pleeggezin waar de cd-speler als een gespreid bedje op ze staat te wachten. Feit is dat ik steeds weer zwanger raak van liedjes, maar onzeker ben over hun toekomst, want de rigoureuze ontbossing van het culturele landschap stemt niet vrolijk en dwingt tot creatieve oplossingen. Mijn liedjes hebben geen grote bek of puntige ellebogen, maar verdienen – zonder arrogant te willen zijn – wel een plek op de nationale muzikale staalkaart. Om mijn schatjes te behoeden voor zwarte gaten, plooien in de tijdvraag je je af of ze wel goed terecht zullen komen. Bij leuke, muzikale gastouders of in een fijn pleeggezin waar de cd-speler als een gespreid bedje op ze staat te wachten. Feit is dat ik steeds weer zwanger raak van liedjes, maar onzeker ben over hun toekomst, want de rigoureuze ontbossing van het culturele landschap stemt niet vrolijk en dwingt tot creatieve oplossingen. Mijn liedjes hebben geen grote bek of puntige ellebogen, maar verdienen – zonder arrogant te willen zijn – wel een plek op of muzikaal behang waarachter ze geplakt dreigen te worden, bedacht ik een constructie om in ieder geval de productie van een nieuwe cd te kunnen garanderen. Ik bied de nagelnieuwe liedjes daarom ter adoptie aan, want ze ergens in de digitale internetjungle te vondeling leggen gaat me veel te ver. Wat zou het prachtig zijn wanneer ik voor de vijftien nieuwgeboren liedjes op Suikerhard & Bitterzoet evenzovele adoptieouders kon vinden. Voor € 100,00 een gegarandeerd zindelijk liedje, dat klinkt wanneer jij het wilt en het geen punt vindt langere tijd in een kindonvriendelijk donker doosje door te brengen.

Alles op een rijtje:
– Jouw naam en foto komen in het cd-boekje (niet verplicht natuurlijk);
– Je ontvangt 5 exemplaren van de cd (per inleg);
– Je mag vooraan zitten bij de cd-presentatie op gereserveerde plaatsen, inclusief een gratis drankje;
– Je maakt als adoptiefouder kans op een privé concert bij jou thuis (mits je dat wilt – verloting tijdens cd-presentatie);
– Er zijn slechts 15 liedjes om te adopteren;
– Je kunt zowel als alleenstaande, samenwonende of gehuwde meedoen, maar ook samen met je partner, vriend(in) of familie de € 100,00 bijdragen;
– Je krijgt de helft (€ 50,-) van je inleg terug als er meer dan 300 cd’s worden verkocht;
– Meedoen kan tot 1 februari 2012, of tot wanneer het aantal van vijftien is bereikt.

Alle rechten van de liedjes blijven eigendom van Sido Martens. Er is geen inspraak in uitvoering, teksten, arrangement et cetera. Hij behoudt zijn volledige creatieve en artistieke vrijheid.
Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen via

Scroll naar boven