Treme op de camping

Het is zomer en toch lijkt de zomer zelf even de koffers gepakt te hebben. Komkommertijd in de krant, komkommertijd op de buis, herfst op de camping. Cryptogrammen opgelost en sudoku’s volgekrabbeld. Zelfs alle recensiepagina’s in New Folk Sounds zijn al van voor naar achter uitgespeld… Dan maar gezellig in de voortent rond de laptop geschaard. Wifi op de camping en de moderne muziekliefhebber prijst zich gelukkig. Volg deze link voor het zoeken naar wificampings in Europa.

Ja ja… de echte flinkerds slepen hun gitaar mee tot aan het kampvuur of steken de harmonica in de achterzak, maar die lezen dit toch even niet. New Folk Sounds zoekt zelf het muzikale vertier online en deelt de vondsten graag met onze trouwe webfans.

Zoals de Amerikaanse HBO-serie Treme (2010). Wat is het toch eeuwig zonde dat deze serie nog steeds niet te zien is op de Nederlandse tv. De serie speelt zich af in de wijk Treme van New Orleans na de verwoestende ramp Katrina. De serie wordt alom geprezen en niet in de minste plaats vanwege de muziek. Als de wifi-verbinding goed is, rest ons de dvd te bestellen bij de bekende dvd-boeren op internet of te genieten via youtube. Dus sokken aan en lekker clipjes kijken, een selectie van Treme (met o.a. let op!: Steve Earle):

 

Scroll naar boven