Update Dranouter

TER HERINNERING: Vergeet niet uw gegevens door te geven als u kans wilt maken op
€ 25,00 retour op uw kaarten
!

 

Nieuwe info over Dranouter.

  • AutoscooterDranouter met live muziek
  • Aangepaste terreinopstelling
  • Uitslag DJ Battle
  • Ticketverkoop loopt goed

 

AutoscooterDranouter
Dranouter festival pakt dit jaar uit met een eigen autoscooter. Midden op het festivalterrein staat een authentiek kermiskraam met botsauto’s. Gedurende het hele festival kunnen de bezoekers ritjes maken in AutoscooterDranouter met een aangepaste soundtrack. Geen lawaaierige kermisdeuntjes maar heerlijke folktunes en dranouterklassiekers klinken door de boksen.Om de beleving compleet te maken zullen er ook elke dag enkele live concertjes zijn, van singersongwriting over musette, van draailier tot chanson. Zolang de muzikanten spelen gaat het ritje door!

Dranouter investeert ieder jaar in sfeer en omkadering. Voor de kleinsten is er de Bangelijke Sprookjesmolen (een draaimolen van Theater FroeFroe) en staan er op het terrein verspreid tientallen houten speeltoestellen voor kinderen. Circus Woesh biedt workshops en voorstellingen aan op zaterdag en zondag en net als vorig jaar staat er de Maes Music Box midden op het terrein waar de hele dag door korte verrassingsoptredens aangeboden worden.

AutoscooterDranouter

 

Het terreinplan is klaar! 
Dit jaar werd wat gesleuteld aan de opstelling zonder grote ingrepen te doen. De Kayam tent wordt wat gedraaid zodat er een evenwichtige spreiding is van de drie podia over het terrein en er minimale geluidsoverlapping kan optreden. De belangrijkste ingreep speelt zich af buiten het terrein. De ticketzone die vroeger in Dranouter dorp lag verschuift nu naar de toegangsweg naar het terrein en ligt nu langs de grote camping. Hier kan je tickets aan de kassa kopen of je voorverkoopticket omruilen voor je festival-armband! Check het plan HIER

 

Finalisten Dranouter DJ Battle
Met 93 deelnemers en 6892 stemmen is de eerste Dranouter dj-battle een groot succes! De selectie nieuw talent die op donderdag 2/08 het beste van zichzelf mag geven in de Palace! Dj Guilly (1244 stemmen), Deaf Generation (956 stemmen) en DJ Lauwie & Frettie strijden voor de overwinning en een podiumplaats na Merdan Taplak op zondagavond. Zowel de jury als publiek beslissen mee!

Binnenkort meer info en timing op www.festivaldranouter.be

 

Videospot Dranouter
Binnenkort te zien op Focus-WTV, KanaalZ, Vier en Vijf : de spot voor Dranouter2012. 
Check hem hier en deel hem met je vrienden op facebook!

 

Ticketverkoop Dranouter
De ticketverkoop loopt meer dan behoorlijk. Wie deze zomer, The Waterboys, Goran Bregovic, Bart Peeters, Seasick Steve en nog veel meer wil zien, kan nog tickets kopen in voorverkoop via DEZE LINK.

Scroll naar boven