Win 2 x 2 kaarten a.s. 1 november – The Meridian Brothers!

Q factory op het Atlantisplein 1 in Amsterdam organiseert donderdag 1 november 2018, aanvang 20.30 uur een optreden van The Meridian Brothers. Voor lezers van New Folk Sounds zijn er 2 x 2 vrijkaarten beschikbaar. Om in aanmerking te komen mail je naar steven@q-factory-amsterdam.nl met vermelding van ‘actie New Folk Sounds’.

Win kaarten voor The Meridian Brothers

Vintage Voudou presents Meridian Brothers

Vreemd, freaky, en prettig gestoord. Zo is ongeveer de grensverleggende muziek te beschrijven van de Colombiaanse Meridian Brothers. Het zestal weet als geen andere band de ritmes van uiteenlopende Latijns-Amerikaanse stijlen als cumbia tropicalia en merengue te combineren met psychedelische grooves en Zuid-Amerikaanse beats in een elektronisch jasje.

Onder aanvoering van frontman & gitarist Eblis Àlvares, sinds jaren ’90 een sleutelfiguur in de experimentele muziekscene in Bogota, is de band uitgegroeid tot een volwaardige band die live garant staat voor avontuur, energie, experiment en ongecontroleerde waanzin. Niet voor niets sprak BBC Radio One over ‘tropical vintage madness’, en mondden eerdere optredens op Metropolis, Down The Rabbit Hole en Welcome To The Village in een prettig gestoord en tropisch feest. Dat wordt gegarandeerd dansen!